Ben Kantoor
Aalter Brug

Voor het hoogtechnologische nano-elektronica bedrijf Sofics werd op een site in Aalter Brug een Ben-kantoorgebouw gebouwd. Na grondige analyse van alle parameters werd een zwarte box ontworpen die, zowel in werking als in materiaalgebruik, een polyvalente vertaling is van hun bedrijfsfilosofie.

Lees meer.

Scouts
Aalter

Na herbestemming van deze in agrarisch gebied gelegen scoutsite naar recreatiezone kon op basis van het nieuwe RUP gestart worden met het ontwerp van nieuwe lokalen ter vervanging van de sterk verouderde infrastructuur.

Lees meer.

Hain Celestial Europe
Aalter

Langs de groene rand van industriezone Langevoorde te Aalter bouwde Koramic Real Estate een industrieel complex van 7500m². Dit ontwerp wordt het uithangbord van Hain Celestial Europe die, als pionier in de wereld van bioproducten, duurzaamheid en respect voor mens en natuur hoog in het vaandel draagt.

Lees meer.

Toonzaal
Aalter

De uitbreiding van een bestaande toonzaal van verlichtingsproducent psm lighting werd ontworpen als een lange uitkragende zwarte balk die voor het bestaande bedrijfsgebouw werd geplaatst. Op die manier ontstaat niet alleen de gevraagde bijkomende toonzaaloppervlakte, maar worden tegelijk de zalen op de verdieping met een lift toegankelijk gemaakt, de parking gereorganiseerd en een eigentijdse uitstraling naar de buitenwereld gecreëerd.

[afbeeldingen: arks architecten]

Lees meer.

De zuidkaai
Eeklo

Wedstrijdontwerp de Zuidkaai, Welzijnscampus - ocmw.

Doorheen de site loopt de wandeling tussen Zuidmoerstraat en Kaaistraat langs een park tussen evenwijdig geplaatste bakstenen muren. Twee nieuwe parallelle muren worden de drager het ontwerp en versterken deze wandeling. Tegenover elkaar liggende muuropeningen in de sokkel bieden een optische en fysische link tussen de twee bestaande pleinen.

Lees meer.
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer